Over Icetubs modellen

Kan ik de Icetubs ook ergens bekijken?

Dan kan. Icetubs is onderdeel van Welvaere. Je kunt in hun Experience center de twee Icetubs komen bekijken. Maar daarvoor wel even een afspraak zodat ze weten dat je langs wilt komen.

Adres:
Amersfoortseweg 96
3862 NE Nijkerk

Openingstijden:
Di, do, vr: 09:00 – 17:00
Woensdag: 13.00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00

Contactgegevens
Telefoon: 0342-712032
Mail: [email protected]

Is een Icetub alleen geschikt voor sporters?

Nee, een Icetub bevordert voor fanatieke sporters het herstel van de spieren. Wanneer je geen fanatieke sporter bent heb je ook zeker profijt van de voordelen die een Icetub te bieden heeft voor je gezondheid.

Hoe werken de Icetubs?

Wanneer de Icetubs zijn aangesloten op het stroomnetwerk beginnen deze vanzelf te koelen, hierdoor zijn er geen zakken met ijs nodig om koud water te creëren. Het voordeel van onze Icetubs is dat je de watertemperatuur in kunt stellen en nauwkeurig in de gaten kunt houden. Hierdoor stap je altijd in een ijsbad van dezelfde temperatuur.

Kan ik volledig onder water zitten in een Icetub?

In beide Icetubs zit een kleine zitting waar je op plaats kunt nemen. Wanneer je recht op deze zitting plaats neemt komen de schouders nog boven het water uit. Wanneer je iets meer onderuit gezakt gaat zitten kan je hele lichaam gemakkelijk onder water.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn water schoon blijft?

De Avant°pool Kinos is voorzien van een continu water filter met ozon cleaning die ervoor zorgt dat je zo’n 3 tot 8 weken met schoon en fris water kunt doen. Voor de Avant°pool Hanki kun je een een los filter aanschaffen.

Wat is het temperatuurbereik?

De Avant°pool Kinos heeft een temperatuurbereik van 4 tot 38 graden. De Avant°pool Hanki van 4 tot 16 graden.

Wat is de koelsnelheid?

Beide Icetubs hebben een koelkracht van 0.7kW dit betekent dat ze zo’n 5 graden per uur koelen.

Met welke kracht wordt de Icetub verwarmd?

De Avant°pool Kinos kan worden verwarmd tot een temperatuur van 38 graden. Dit gaat met een verwarmingselement van 1.5 kW

Wat kan ik zien op het paneel?

  • Avant°pool Hanki

Op het paneel van de Avant°pool Hanki kun je de watertemperatuur en de ingestelde watertemperatuur in de gaten houden

  • Avant°pool Kinos

De Avant°pool Kinos heeft een ingebouwd paneel. Met touchscreen kun je hier de temperatuur zien en je kunt ook gemakkelijk een timer instellen.

Kan ik de Icetubs verplaatsen?

Ja, beide Icetubs kunnen verplaatst worden. Wanneer je van plan bent om de Icetub vaak te verplaatsen dan is de Avant°pool Hanki ideaal. Door zijn lage gewicht en het externe koelelement is deze gemakkelijk neer te vervoeren en neer te zetten waar je maar wilt. Met de Avant°pool Kinos gaat dit wat moeilijker, maar is het nog wel mogelijk.

Maakt een Icetub veel geluid?

Nee, het koelen van de Icetub maakt niet veel geluid. Zo’n 54 dB.