Bedrijfsleider Icetubs

Ben jij zelfstandig, ondernemend en vind je het leuk om iets from scratch op te bouwen? Heb jij een leuke babbel en zitten je verkoopskills ook wel goed? Wij zijn op zoek naar een echte topper. Een multitalentje die de nieuwe vestiging van Icetubs wil runnen en ervoor zorgt dat elke Nederlandse topsporter en health freak binnenkort een Icetub in de tuin heeft staan. Of in huis. Net waar ze ‘m hebben willen.

Over Icetubs

Icetubs is een startend bedrijf dat elektrische ijsbaden op de Nederlandse markt brengt. Ijsbaden helpen sporters bij het herstellen van hun spieren en hebben een ontzettende positieve werking op je immuunsysteem. Sportcomplexen, wellnesscentra’s, sporters en iedereen die zijn/haar gezonde levensstijl een boost wil geven vallen daarom onder je doelgroep. Daarnaast zijn we een dochteronderneming van Welvaere, een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Welvaere is gevestigd in Nijkerk, maar Icetubs zal zich vestigen in Badhoevedorp, een half uurtje fietsen vanaf de binnenstad van Amsterdam.

Training

Omdat dit misschien nog onbekend terrein voor je is en je een hele nieuwe verkooplocatie onder je hoede krijgt, wordt je de eerste paar maanden ingewerkt door de eigenaar van Welvaere. Zo leer je niet alleen alle ins en outs over het product kennen, maar krijgt je ook alles te weten over het opzetten van een onderneming, het samenstellen van een team en het opbouwen van een bedrijfscultuur. Daarnaast kan je altijd rekenen op de expertise van het Welvaere team!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vijf dagen in de week sta jij klaar om klanten te ontvangen in de showroom en deze te helpen in hun zoektocht naar een ijsbad. Daarnaast onderhoud jij het klantcontact, verken je de B2B markt en help jij Icetubs op weg om van een start-up een scale-up te worden. Jij hebt de touwtjes in handen! Over de administratie hoef je je wat minder druk te maken, die wordt namelijk uitbesteed. Daarnaast zal het Welvaere team zich richten op de marketing en research & development. Het is wel belangrijk dat jij hier input voor levert en overview over hebt. Jij kent jouw klanten als geen ander!

In het begin zal je veel alleen werken. Zelfstandigheid en jezelf kunnen motiveren is daarom echt een must.  In ruil daarvoor krijg je veel verantwoordelijkheid, inspraak en de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. En gelukkig gaat het marketing team er – in overleg met jou – voor zorgen dat de deur wordt platgelopen. Daarom zal je zo snel mogelijk een team kunnen opbouwen. 

Kortom: een echte uitdaging, die om ondernemerschap en doorzettingsvermogen vraagt. Maar waarbij je ook kan rekenen op een steuntje in de rug van een succesvol en gezellig team!

Wat je doet

5 dagen per week
Klanten ontvangen in de showroom
5 dagen per week
Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
5 dagen per week
Echte uitdaging, ondernemerschap en doorzettingsvermogen
0 dagen per week
Administratie
Wat jij van ons kan verwachten:
  • Een uitstekend salaris 
  • Verantwoordelijkheid, vrijheid & uitdaging 
  • De mogelijkheid om iets nieuws op te bouwen
  • Onbeperkt gebruik maken onze hottub, sauna en ijsbaden 
  • Jaarlijks opleidingsbudget
Wat wij van jou verwachten:
  • Je bent betrouwbaar en er is op je te bouwen!
  • Je bent ondernemend, hebt ambitie en ziet je werk als een uitdaging
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem
  • Je hebt een goed humeur 
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar;

Solliciteer direct

Aangesproken? En ben niet bang voor een beetje ijswater? Solliciteer dan direct en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie. Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar [email protected]